Free to go: in 3 stappen een auto geregeld

Binnen 30 seconden gereserveerd
Naast alle verhuuractiviteiten biedt EasyRent, in samenwerking met Euromobil, ook de mogelijkheid om via Free to go rechtstreeks online een auto te reserveren en te rijden.

Maximale vrijheid en flexibiliteit

Free to go is het mobiliteitsconcept van Euromobil Nederland, waarbij optimale vrijheid en flexibiliteit centraal staan. Je boekt de auto voor de periode dat je hem (echt) nodig hebt en betaalt alleen voor het gebruik.

24/7 beschikbaar en benaderbaar

Een deel van onze huurvloot is uitgerust met slimme Free to go-technologie, waardoor auto’s 24/7 online te reserveren en benaderbaar zijn. Een Free to go-auto reserveer je eenvoudig online en open je met je persoonlijk Free to go-kaart of via de Free to go-app.

De grootste voordelen van Free to go:

  • 24/7 toegang tot een auto.
  • Betaal per uur en alleen voor het gebruik
  • Handige en gebruiksvriendelijke Free to go-app
  • Duurzaam en kostenbewust autorijden

 

Kijk voor meer informatie op freetogo.nl en ervaar zelf hoe eenvoudig het is.

De ideale combinatie: Free to go en zakelijk gebruik

Voor zakelijk gebruik zijn er met Free to go nog meer voordelen te behalen. Je moet hierbij denken aan poolbeheer, rittenregistratie en verlichting bedrijfsadministratie. Ideaal voor bedrijven die al werken of willen gaan werken met mobiliteitsbudgetten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Dan bespreken we samen of deze nieuwe technologie ook voor jou interessant kan zijn. Neem direct contact op.

Tijdelijk vervoer nodig? Huur een EasyRent auto.

Huur gemakkelijk en snel een auto voor elke gelegenheid, doel en vakantie, zowel particulier als zakelijk. Neem direct contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingen of kom langs bij één van onze vestigingen in Rotterdam, Spijkenisse, Vlaardingen, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Deventer en Rijssen.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon