Blog: serviceverlening Easyrent bij maatregelen coronavirus

20-03-2020

Beste klant, via deze blog houden we u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent onze serviceverlening en openingstijden tijdens de huidige uitbraak van het coronavirus. update: 20 maart 2020

Als gewaardeerde klant van EasyRent mag u bij ons altijd op mobiliteit vertrouwen. 

 

Hieronder vindt u een up to date overzicht van onze openingstijden en de mogelijkheden binnen onze dienstverlening:

- vanaf vrijdag 20 maart 2020

Openingstijden: alle vestigingen hanteren de normale openingstijden, de vestiging Zwolle is zaterdag 21 maart gesloten

Dienstverlening: Momenteel rijden er minder bussen en is er ook bij de Nederlandse Spoorwegen een aangepaste dienstregeling met fors minder treinen. Dit betekent dat we rekening moeten houden met langere reis- en overstaptijden.
Chauffeurs zijn langer onderweg om ergens te komen en kunnen op sommige locaties helemaal niet meer komen met het openbaar vervoer.

Voor specifieke vragen omtrent de (aangepaste) dienstverlening van EasyRent kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Tijdelijk vervoer nodig? Huur een EasyRent auto.

Huur gemakkelijk en snel een auto of bedrijfswagen voor elke gelegenheid, zowel particulier als zakelijk. Neem direct contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingen of kom langs bij één van onze vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Deventer.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon