Mail naar EasyRent

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van EasyRent Twitter account van EasyRent Contact opnemen met EasyRent Bel naar EasyRent
Auto huren bij EasyRent | Autoverhuur
EasyRent
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

EasyRent particuliere autoverhuur


Weekendje weg of zelf verhuizen? Zo geregeld!

U bezit geen auto, maar wilt er toch af en toe met uw gezin lekker op uit? Of wilt u dit jaar wat ruimer op vakantie?

EasyRent biedt u volop de ruimte met een ruim assortiment aan betrouwbare huurauto's, waarmee u binnen vier uur de weg op kan. Een auto huren bij EasyRent is flexibel en snel geregeld.

Bij EasyRent huurt u precies die Volkswagen, ŠKODA of Audi die u zoekt. Van een luxe personenauto, ruime wagen of bestelwagen tot de onderscheidende Volkswagen Passat of Audi A1. Stuk voor stuk betrouwbare modellen waarvan u weet dat ze u nooit laten staan. En met voldoende ruimte voor uw gezin en al uw bagage. Liever een kleine auto huren? Dan huurt u voordelig de Volkswagen up!.

Lekker een dag, een weekend of weekje weg met z'n allen? Huur een personenbus, dat is wel zo gezellig en makkelijk! Bij EasyRent ook nog eens snel geregeld en tegen aantrekkelijke prijzen.

Zelf verhuizen is wel zo handig en goedkoop. Naast personenauto's verhuurt EasyRent daarom ook Volkswagen bedrijfswagens als verhuiswagen. In diverse grootten en uitvoeringen, van de handzame volkswagen Caddy tot een grote Crafter bakwagen met laadlift van 18 m3, waarmee u met rijbewijs B zo de weg op kunt. Ze staan voor u klaar tegen aantrekkelijke tarieven.

Wat kunnen we voor u betekenen? Bekijk onze vestigingsgegevens en kom gezellig langs of laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk hier onze tarieven:

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Direct reserveren