Home

Voorwaarden

Lees hier alles over de voorwaarden die aan deze auto's verbonden zijn.

Rekenvoorbeeld
Medewerker gaat op vakantie van 1 juli – 14 juli en heeft een stationwagen met trekhaak nodig. Hij wil graag de auto een dag van tevoren ophalen en een dag na terugkomst inleveren. Het verwachte aantal te rijden kilometers is 2.000.

Volkswagen Golf Variant: € 651,43 (€ 285,25 / 7 * 16)
Trekhaak: € 144,00 (€ 9,- * 16)
400 extra kilometers: € 48,00 ( 400 km * € 0,12)
Totaal € 843,43

 

OVERIGE VOORWAARDEN

Eigen risico/verzekering
Er is altijd kans op schade. We gaan er niet vanuit, maar als het gebeurt moet je weten waar je aan toe bent. Het eigen risico in geval van schade bedraagt € 135,00 per schadegebeurtenis.

Kom je met pech langs de weg te staan, dan kun je contact opnemen met onze berijdersdesk die 24/7 bereikbaar is via 033 - 454 9555. Heb je schade gereden, dan dien je via het telefoonnummer welke op de groene kaart vermeld staat, de verzekeringsmaatschappij op de hoogte te brengen. Kom je er niet uit, dan kun je met ons contact opnemen via 038 - 4561 377.

Bekeuringen
Bekeuringen worden altijd aan jou doorbelast. We vragen een kleine vergoeding voor ons administratiewerk à €10,00.

Huurder
Toegestane bestuurder is degene die het op het contract staat vermeld (en/of leden van het gezin). Je dient een geldig Nederlands rijbewijs en een Nederlands paspoort of ID-kaart mee op reis te nemen. 

Ophalen/terugbrengen
Met Vattenfall is afgesproken dat wij uw auto komen wisselen met de vakantieauto die wij voor u hebben geselecteerd. Uw auto wordt geparkeerd op onze parkeerplaatsen die 's avonds worden afgesloten en de chauffeurs hebben cursus gehad voor het type transport dat zij uitvoeren. Niettemin kan het voorkomen dat er schade ontstaat. Dit kunt u op de normale manier oppakken met uw verzekering. 

Huurvoorwaarden
De BOVAG-Huurvoorwaarden voor de particulieren markt zijn van toepassing.

Tijdelijk vervoer nodig? Huur een EasyRent auto.

Huur gemakkelijk en snel een auto of bedrijfswagen voor elke gelegenheid, zowel particulier als zakelijk. Neem direct contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingen of kom langs bij één van onze vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Deventer.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon