Ik heb een boete ontvangen. Wie betaalt de kosten?

EasyRent betaalt de boete aan de betreffende instantie. EasyRent brengt vervolgens deze kosten bij je in rekening. In enkele gevallen krijg je de boete rechtstreeks via de betreffende instantie. In dat geval moet je de kosten rechtstreeks overmaken aan deze instantie en speelt EasyRent hierin geen rol.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon