Welke zaken zijn belangrijk voor een goede afhandeling van mijn brandstofdeclaratie?

Onderstaande zaken zijn belangrijk voor een goede afhandeling van houw declaratie:

• Alleen volledig ingevulde declaratieformulieren kunnen in behandeling worden genomen.
• Bijvoegen van de originele brandstofbonnen is noodzakelijk om jouw kosten gedeclareerd te krijgen.
• Declaraties ouder dan 3 maanden kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon