Hoe declareer ik mijn brandstofkosten?

Brandstofkosten kun je declareren via het brandstofdeclaratieformulier. Het formulier is te downloaden via deze link:

Formulier brandstofdeclaratie

Print het formulier en stuur deze volledig ingevuld en voorzien van uw handtekening en die van uw werkgever (inclusief firmastempel) naar onderstaand adres van EasyRent. Voeg daarbij de originele brandstofbonnen.

EasyRent
T.a.v. afdeling Administratie
Steinfurtstraat 10
8028 PP Zwolle

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon