Autohuren en Coronavirus

De gezondheid van onze klanten en berijders staat voorop. We nemen hiervoor de volgende maatregelen:

• Bij het reinigen van huurauto's wordt extra aandacht besteed aan zaken als deurgrepen, veiligheidsgordels, stuurwiel, versnellingspook, handrem, spiegelverstelling, raambediening en andere knoppen in het dashboard.
• Onze collega's dragen wegwerphandschoenen en gebruiken desinfecterende middelen bij het reinigen, voorrijden en klaarzetten van de huurauto's.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon