Wat moet ik doen als ik spullen in de auto heb laten liggen en de auto heb ingeleverd?

Gevonden voorwerpen worden door EasyRent 2 maanden bewaard. Voor informatie hierover kun je contact opnemen met de vestiging waar de huurauto is ingeleverd of met de vestiging die op jouw huurcontract staat aangegeven. Vermeld hierbij het kenteken van de huurauto waarin je spullen hebt laten liggen.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon