Is jouw huurauto toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie?

Voor onderhoud kun je rechtstreeks contact opnemen met de merkdealer voor een afspraak, zonder tussenkomst van EasyRent. De dealer regelt verder de administratieve afhandeling met EasyRent. Het is niet nodig om als bestuurder zelf eerst toestemming te vragen voor onderhoud of reparatie. Op het informatiedisplay op het dashboard wordt automatisch aangegeven zodra onderhoud nodig is.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon