Moet ik rekening houden met het vervangen van de banden?

EasyRent levert altijd een auto met voldoende profiel. Het kan echter voorkomen dat gedurende de verhuurperiode het bandenprofiel onder de wettelijke norm van 2 millimeter is gekomen. Indien dit het geval is kun je contact opnemen met EasyRent via telefoonnummer 033 47 91 800 of stuur een mail naar info@easyrent.nl.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon