Ik heb schade. Wat nu?

Eerste zorg gaat uiteraard uit naar persoonlijk letstel of dat van jouw medeweggebruiker. Is jouw auto nog rijdbaar en veilig, dan is het zaak om vervolgens contact op te nemen met EasyRent via +31 (0) 33-454 95 55. Je wordt geholpen met de afwikkeling van de schade en het maken van een reparatieafspraak voor herstel van de schade.

Kleine rijdbare schades moeten binnen drie maanden hersteld zijn. Iedere schade moet binnen 24 uur bij ons gemeld zijn. Wanneer er een ander voertuig bij de schade betrokken is, dan verzoeken wij je om gezamenlijk een schadeformulier in te vullen, te onderteken en deze direct naar EasyRent te sturen. Vergeet hierbij niet de achterzijde in te vullen. Indien de tegenpartij zich niet bekend heeft gemaakt, doe je aangifte bij de politie. Wij ontvangen dan graag een kopie rapport. Dit formulier moet binnen 48 uur opgestuurd worden.

Natuurlijk nemen wij zo snel mogelijk na ontvangst contact met je op voor de verdere afhandeling.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon