Mail naar EasyRent

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Facebook account van EasyRent Twitter account van EasyRent Contact opnemen met EasyRent Bel naar EasyRent
Zakelijke autoverhuur | Auto huren bij EasyRent
EasyRent
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke autoverhuur


EasyRent heeft altijd de juiste oplossing!

Heeft u een leaseauto nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoer? Nieuw personeel of tijdelijk extra grote vervoerscapaciteit? Bij EasyRent kunt u gemakkelijk een auto huren of kort leasen.

EasyRent beschikt over een grote verhuurvloot van ruim 1.500 huurauto's. Zo kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kunt u bij EasyRent rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet voor niets is EasyRent 5 sterren Bovag gecertificeerd.

Euromobil Nederland, waar EasyRent onderdeel van is, heeft een verhuurvloot van ruim 9.500 auto's (waarvan 1.250 bedrijfswagens), uitsluitend van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden huurauto's van recente datum. Zo kunt u er van uitgaan dat uw personeel veilig en representatief rond rijdt.

Met marktconforme tarieven is EasyRent zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract bij onze moeder DutchLease te bespreken!

Onbeperkte ruimte

EasyRent heeft een breed scala aan huurauto's van de Volkswagen up! tot een Audi A6. Maar ook voor vervoer met meer personen bent u bij ons aan het juiste adres. EasyRent beschikt over een ruim assortiment personenbussen met als meest luxe uitvoering een Volkswagen Multivan waarmee u van alle gemakken en luxe bent voorzien.

Heeft u behoefte aan nog meer ruimte? Dan kunnen wij u daar ook mee op weg helpen. Onze Volkswagen Bedrijfswagens vloot varieert van de handzame Volkswagen Caddy en de populaire Volkswagen Transporter, met en zonder dubbele cabine, tot een Volkswagen Crafter met Box en laadlift van 18 m3. U ziet het, bij ons heeft u letterlijk alle ruimte.

Bekijk hier onze tarieven:

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of kom gezellig langs bij één van onze vestigingen.

Klant worden?

EasyRent Autoverhuur leert je graag kennen. Neem eens contact op met onze collega Arjan voor een vrijblijvende kennismaking.

afspraak maken

Shortlease aanbiedingen

EasyRent biedt de mogelijkheid om een auto te leasen voor een korte periode.

Lees meer


Direct reserveren