Auto huren Deventer

Auto huren Deventer

Wil je een auto huren in Deventer die helemaal past bij je situatie, reserveer dan bij EasyRent. Ons team is alert, persoonlijk en vakkundig en help je altijd met de meest gunstige mobiliteitsoplossing. Zo kan je eenvoudig personenauto’s en bestelbussen huren voor zakelijk gebruik, maar ook voor particulieren bieden wij volop keuze. Wil je liever leasen? Maak dan kennis met ons aantrekkelijke shortlease product. Kies nu voor onze 100% klantvriendelijke service en bestel vandaag nog.

Over EasyRent Deventer

EasyRent Deventer is gevestigd aan de Zweedsestraat 11-15, in het pand van Pouw Deventer. Er worden al ruim 20 jaar auto’s verhuurd vanuit Pouw Deventer. Eerst via Budget Rent a Car, daarna onder label van Pouw Rental en sinds 2014 via EasyRent.

We werken met drie vaste krachten, die dagelijks de het operationele deel van de werkzaamheden op zich nemen. Twee van deze krachten werkten voor de overname in 2014 jarenlang bij Pouw Rental en zijn nu al ruim zes jaar werkzaam bij EasyRent. Door onze expertise op het gebied autoverhuur kunnen wij zowel het particuliere als het zakelijke segment adviseren en bedienen. Ga je op vakantie maar mis je ruimte? Ga je verhuizen of klussen en heb je een busje nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0570 – 854 833 of deventer@easyrent.nl.

Snelle, solide en secure autoverhuur in Deventer

Voor autoverhuur in Deventer en omstreken ben je bij EasyRent het voordeligst uit. Je kiest uit honderden veilige auto’s en wij verzorgen de rest. Ons wagenpark staat vol met de nieuwste modellen, dus je keuze is altijd beschikbaar. Bij pech of schade helpen wij je 24/7 en onze haal & brengservice is snel en efficiënt. Ook is het eigen risico standaard laag en is de scherp geprijsde offerte de exacte weergave van je factuur. Geen verrassingen achteraf dus, want je weet altijd waar je aan toe bent. Profiteer nu van al onze voordelen en boek je favoriete voertuig direct.

Online een auto huren rondom Deventer

Online een auto huren in de omgeving van Deventer is bij EasyRent heel eenvoudig. Wij bieden alle soorten voertuigen voor zakelijk en particulier gebruik. Op onze overzichtelijke website vind je een compleet aanbod en je kan je busje, personenauto of verhuiswagen direct reserveren. Onze voorwaarden zijn helder en je betaalt altijd een aantrekkelijke prijs. Onze klantgerichte medewerkers regelen alles netjes voor je en helpen je zo snel mogelijk op weg. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.