Shortlease bedrijfswagen of bestelbus

Een bedrijfswagen of bestelbus rijden met shortlease? Dat kan snel en voordelig bij EasyRent. Met onze scherpe maandtarieven op populaire bedrijfswagens is het al mogelijk op korte termijn weg te rijden in uw ideale bus. Soms al binnen 4 uur op werkdagen! U least de bedrijfswagens al vanaf 1 maand. Na de eerste maand is het shortleasecontract dagelijks opzegbaar.

Volkswagen ID. Buzz Cargo
💥 Nu voor € 999,- excl. BTW per maand. 💥
De elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. Zakelijk aanbod op basis van 1 maand en 2.000 km.
Volkswagen Caddy
💥 Nu voor €540,- excl. BTW per maand. 💥
De compacte bedrijfswagen van Volkswagen. Zakelijk aanbod op basis van 1 maand en 2.000 km.

Voordelen van bedrijfswagen shortlease

Als ondernemer is het hebben van een betrouwbare bedrijfswagen van groot belang voor het succes van uw onderneming. Het kiezen van de juiste bedrijfswagen kan een uitdaging zijn, vooral als u niet wilt vastzitten aan een langlopend leasecontract. Een bedrijfswagen leasen met shortlease biedt dan de oplossing. Na de eerste maand is het shortleasecontract dagelijks opzegbaar. Ook houdt u grip op de kosten: maandelijks betaalt u een vast maandbedrag voor het gebruik van de bus. Dat betekent voor u geen omkijken naar verzekeringen of onverwachte onderhoudskosten.

Alle voordelen van shortlease voor bestelbussen op een rij:

  • Contract dagelijks opzegbaar na één maand
  • Kortlopende leasecontracten vanaf 1 maand tot 12 maanden of langer
  • Levering van een zakelijke bestelbus binnen 4 uur (tijdens kantooruren)
  • Levering met all-seasonbanden mogelijk
  • Inclusief wegenbelasting (mrb) en internationale pechhulp
  • Inclusief onderhoud, reparatie en vervangend vervoer na 24 uur 

De enige kosten waar u nog aan moet denken zijn brandstof- of laadkosten en bij eventuele onverhaalbare schade geldt het eigen risico per schadegeval.


Kort leasen vanaf 1 maand

Bij EasyRent heeft u de keuze de bestelauto te leasen vanaf 1 maand tot 12 maanden. Naast de korte looptijden van onze leasecontracten blijft u ook flexibel in het tussentijds opzeggen van het shortleasecontract. Na de eerste maand is het mogelijk de overeenkomst dagelijks op te zeggen. Ook kunt u tussentijds wisselen van bedrijfswagen. Bijvoorbeeld omdat u toch liever overstapt naar een groter model of een elektrische bedrijfswagen.


Shortlease bedrijfswagen op maat

Ziet u een shortlease bedrijfswagen in ons aanbod? Maar heeft u nog vragen over de bedrijfswageninrichting of eventuele opties zoals een trekhaak of imperiaal op de bus? Laat het ons weten. Met een vloot van bijna 300 bedrijfswagen hebben wij altijd een bus staan die voldoet aan uw wensen. Op een groot deel van onze bussen is een trekhaak inbegrepen of als optie later toe te voegen. Ook is het mogelijk all-seasonbanden op te nemen in het shortleasecontract.

Wilt u ook graag uw bedrijfsnaam laten bestickeren op de bus? Dit kan, mits het schadevrij verwijderd kan worden. Heeft u hier vragen over? Laat het ons weten en wij helpen u verder.

Populaire shortlease bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagens en zero-emissiezones

Vanaf 2025 is de ambitie van ongeveer 30 gemeentes om een zero-emmisiezone in te stellen. Vanaf die periode is het alleen mogelijk om met een elektrische bedrijfswagen te rijden in deze gemeentes. Dat betekent voor u als ondernemer met een niet-elektrische bedrijfsbus opletten of u te maken gaat krijgen met de zero-emissiezones. Bekijk hier het overzicht van de locaties waar milieuzones gelden.

Voor ondernemers met bedrijfswagens een ingrijpende verandering. EasyRent kan u helpen bij de transitie naar elektrisch rijden, zonder dat u vast zit aan een langlopend leasecontract. Bijvoorbeeld is het mogelijk de komende jaren te blijven rijden in een niet-elektrische bus, waarna u voor 2025 overstapt op een elektrisch model. Omdat EasyRent onderdeel is van Volkswagen Pon Financial Services helpen wij u graag bij de overstap naar elektrisch rijden en de beste leaseoplossing voor u. Of dit nu om een kortlopend leasecontract gaat van enkele maanden óf een contract van 12 maanden of langer: wij maken samen met u de overstap naar elektrisch rijden zo flexibel mogelijk.


Persoonlijk advies

Bij EasyRent begrijpen we dat ondernemers verschillende eisen hebben. Onze bedrijfswagen shortlease diensten bieden flexibiliteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Of u nu een startende ondernemer bent die snel een bedrijfswagen nodig heeft zonder langetermijnverplichtingen, een projectmatig bedrijf dat tijdelijke voertuigen nodig heeft, of een onderneming met seizoensgebonden werknemers, wij hebben de juiste oplossing voor u. Ontdek het gemak van bedrijfswagen shortlease bij EasyRent en vindt vandaag nog de perfecte bedrijfswagen voor uw onderneming.