EasyRent Shortlease

Met shortlease kiest u voor gemak en flexibiliteit. Transparante shortleasetarieven, persoonlijke adviezen, goede en betrouwbare merken. Met een vloot van 2.200 leaseauto's hebben wij altijd wel een shortlease auto op korte termijn beschikbaar.

Shortlease aanbod

EasyRent heeft een groot wagenpark met veel keuze. Van de kleine economy klasse tot premium auto's en van de kleine bedrijfswagen tot de ruime bakwagen. Daarnaast zoeken we altijd naar de modellen met de meest gunstige bijtelling voor de zakelijke rijder. Ook voor particulieren vindt u een selectie shortlease auto's met flexibel leasecontract.

Shortlease persoonlijk geregeld

U wilt een auto leasen, maar niet vastzitten aan langlopende leasecontracten? Bij EasyRent helpen wij u persoonlijk op weg. Online vindt u een groot aanbod beschikbare shortlease auto's. Voor de zakelijke rijders soms al leverbaar binnen 4 uur. Ook voor particulieren vindt u een selectie auto's af te sluiten met shortleasecontract. Na het invullen van de benodigde gegevens kunt u als particulier al binnen 4 werkdagen wegrijden in uw gekozen shortlease auto. Al onze shortlease modellen staan klaar bij ons in Zwolle.

Waarom kiezen voor EasyRent?

EasyRent, de naam zegt het al. EasyRent ontzorgt u rondom shortlease. Met shortlease kiest u voor gemak en flexibiliteit voor de korte termijn. Transparante shortleasetarieven, persoonlijke adviezen, goede en betrouwbare merken en een bedrijf dat deel uitmaakt van Volkswagen Pon Financial Services.

EasyRent beoordelingen
Klanten beoordelen ons met een 8,1
Daar zijn we enorm trots op!

Shortlease merken

Bij EasyRent least u diverse merken met flexibel leasecontract. Omdat wij onderdeel zijn van Volkswagen Pon Financial Services vindt u in ons aanbod een grote selectie van onderstaande merken.

Kort leasen vanaf 1 maand

Op zoek naar een leaseauto voor een korte periode? Met shortlease kiest u voor flexibel leasen, vanaf slechts 1 maand tot een termijn van 12 maanden of langer. Ons uitgebreide wagenpark omvat alles van compacte stadswagens, elektrische auto's tot bedrijfswagens

Bekijk hier onze meest gekozen shortlease termijnen:

  • Shortlease 1 maand: Ideaal voor korte projecten of als tijdelijke oplossing voor bijvoorbeeld de vakantieperiode.
  • Shortlease 3 maanden: Perfect voor tijdelijke projecten of voor ad-interim medewerkers.
  • Shortlease 6 maanden: Voor nieuwe medewerkers met flexibele contracten of langere projecten.

Wat u op onze website ziet, is slechts een kleine selectie van wat we te bieden hebben. Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Elektrisch shortleasen
Shortlease elektrisch
Shortlease occasions audi a3
Shortlease occasion

Bedrijfswagen gezocht?

Veel modellen beschikbaar, passend voor elke klus.