EasyRent Shortlease

Met shortlease kiest u voor gemak en flexibiliteit. Transparante shortleasetarieven, persoonlijke adviezen, goede en betrouwbare merken. Met een vloot van 2.200 leaseauto's hebben wij altijd wel een shortlease auto op korte termijn beschikbaar.

Shortlease aanbod

EasyRent heeft een groot wagenpark met veel keuze. Van de kleine economy klasse tot premium auto's en van de kleine bedrijfswagen tot de ruime bakwagen. Daarnaast zoeken we altijd naar de modellen met de meest gunstige bijtelling voor de zakelijke rijder. Ook voor particulieren vindt u een selectie shortlease auto's met flexibel leasecontract.

Shortlease persoonlijk geregeld

U wilt een auto leasen, maar niet vastzitten aan langlopende leasecontracten? Bij EasyRent helpen wij u persoonlijk op weg. Online vindt u een groot aanbod beschikbare shortlease auto's. Voor de zakelijke rijders soms al leverbaar binnen 4 uur. Ook voor particulieren vindt u een selectie auto's af te sluiten met shortleasecontract. Na het invullen van de benodigde gegevens kunt u als particulier al binnen 4 werkdagen wegrijden in uw gekozen shortlease auto. Al onze shortlease modellen staan klaar bij ons in Zwolle.

Shortlease merken voor zakelijk en particulier

Bij EasyRent least u diverse merken met flexibel leasecontract. Omdat wij onderdeel zijn van Volkswagen Pon Financial Services vindt u in ons aanbod een grote selectie van onderstaande merken.

EasyRent beoordelingen
Klanten beoordelen ons met een 8,1
Daar zijn we enorm trots op!

Bedrijfswagen gezocht?

Veel modellen beschikbaar, passend voor elke klus.