Winterbanden aanvragen

Welkom op onze aanvraagpagina voor winterbanden. Zorg voor optimale veiligheid en comfort tijdens uw reizen in winterse omstandigheden door hier eenvoudig en snel winterbanden voor uw huur- of leaseauto aan te vragen.

Vraag nu winterbanden aan voor uw EasyRent auto

Wij begrijpen dat uw veiligheid op de weg een absolute prioriteit is, vooral tijdens de koude wintermaanden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om winterbanden aan te vragen voor uw EasyRent auto. Zo kunt u met een gerust hart de weg op, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. 

U kunt alleen winterbanden aanvragen als u hiervoor toestemming heeft van uw werkgever. Vraag daarom eerst toestemming van uw werkgever. 

Hoe werkt het aanvragen van uw winterbanden?

  1. Vul uw gegevens in via onderstaand formulier. Geef vooraf uw voorkeursvestiging van Euromaster door waar u de banden wilt wisselen. Bekijk welke Euromastervestigingen in Nederland er zijn.
  2. De aanvraag voor winterbanden wordt aan uw werkgever voorgelegd.
  3. Na akkoord ontvangt u binnen 5 tot 7 werkdagen een e-mail met de contactgegevens van de Euromastervestiging waar u de afspraak kunt inplannen om de banden te wisselen. 

Winterbanden aanvragen