Audi Shortlease

Binnenkort kunt u al rijden in een zakelijke Audi leaseauto van uw dromen met de diverse shortlease Audi modellen. Met een flexibel leasecontract zit u niet vast aan een jarenlange verplichting. Voor werkgever én werknemer vaak de ideale oplossing.

Shortlease Audi zakelijk

Met shortlease zakelijk gaat u geen langlopend zakelijk leasecontract aan, maar is het al mogelijk een zakelijke Audi te leasen vanaf 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of tot een jaar of zelfs langer. Zo geniet u van rijden in een luxe Audi voor een vast bedrag per maand, maar blijft u flexibel als ondernemer of werknemer. Staat uw favoriete Audi model niet in ons aanbod? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Services bij zakelijk

  • Dagelijks opzegbaar na 1 maand

  • Leasen vanaf 1 maand

  • Kilometers per maand in overleg

  • Incl. wegenbelasting, onderhoud en vervangend vervoer na 24 uur

  • Incl. verzekering met allrisk dekking en SVI 

Zakelijke shortlease aanbod Audi

Shortlease voor particulieren 

Wilt u als particulier ook een leaseauto rijden met shortlease? Bij EasyRent bieden wij een selectie auto's aan met flexibel leasecontract. Als particulier least u bij ons vanaf 3 maanden, waarna u dagelijks het leasecontract kunt opzeggen. In feite huurt u als het ware de auto van EasyRent, maar geniet u van alle services die vallen onder private lease. Denk aan de services als verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof- of laadkosten, boetes en eventueel het eigen risico bij onverhaalbare schade zijn voor uzelf.

Audi: het merk en de modellen

Het merk Audi staat voor luxe, innovatie en design. Audi blijft ontwikkelen en kijkt naar de wereld om ons heen, daarom voorzien ze al hun auto's van de nieuwste innovaties. Rijden in een Audi is dus een complete belevenis.

Audi A1 Sportback shortlease

Het sportieve model van Audi: de Audi A1 sportback. De compacte, maar luxe afgewerkte model is favoriet onder de zakelijke (young) professional. Een auto waarmee iedere werknemer vol vertrouwen de weg op gaat, zonder concessies te doen op design en techniek.

Audi A3 Sportback shortlease

Bij EasyRent least u de Audi A3 Sportback met een flexibel leasecontract. De A3 Sportback is met zijn sportieve uitstraling en ruime interieur een gewild model onder de zakelijke rijder. Met de grotere laadruimte in vergelijking met de A1 biedt het mogelijkheden voor meer opslag: ideaal voor zakelijke rijder die graag meer laadruimte wenst.

Audi Q3 shortlease

De Audi Q3 rijden met shortlease? Dat kan! De Q3 is groot genoeg en door de hogere ligging op de weg ervaart u veel reiscomfort. Ook blijft de Q3 ideaal voor in steden of dorpen. Deze combinatie maakt de Q3 een favoriet model onder de zakelijke leaserijder.