Volkswagen Shortlease

Met de shortlease Volkswagen modellen rijdt u binnenkort al weg in de Volkswagen leaseauto waar u van droomt. Zowel voor de zakelijke rijder als voor de particulier: u vindt bij ons altijd een Volkswagen met flexibel shortleasecontract welke bij u past.

Shortlease Volkswagen zakelijk

Het leasen van een auto met shortlease zakelijk is de gulden middenweg tussen full operational lease en een zakelijke auto huren. Bij shortlease kiest u ervoor om een korte periode te leasen. Dit is voor de zakelijke rijder al mogelijk vanaf 1 maand, een half jaar, een jaar of langer. 

Volkswagen modellen

EasyRent is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services. Daarom bieden wij veel Volkswagen modellen aan met shortleasecontract. U bent verzekerd van de vertrouwde kwaliteit van Volkswagen, waar u veilig in kunt wegrijden. Hieronder vindt u ons aanbod Volkswagen modellen voor de zakelijke rijder én particulieren. Staat u model niet in het aanbod? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Services bij zakelijk

  • Dagelijks opzegbaar na 1 maand

  • Leasen vanaf 1 maand

  • Kilometers per maand in overleg

  • Incl. wegenbelasting, onderhoud en vervangend vervoer na 24 uur

  • Incl. verzekering met allrisk dekking en SVI 

Zakelijke shortlease aanbod Volkswagen

Shortlease Volkswagen privé

Ook voor de particulier is het mogelijk om voor een korte periode in een Volkswagen leaseauto te rijden. Bij EasyRent bieden wij een selectie Volkswagen modellen aan die u kan rijden met flexibel privé shortleasecontract. In de basis is shortlease hetzelfde als het huren van een auto. U least/huurt voor een afgesproken periode een auto, maar bent flexibel om de auto na 3 maanden weer in te leveren. De services die vallen onder shortlease privé:

  • Dagelijks opzegbaar na 3 maanden

  • Wisselen van model na 30 dagen

  • Standaard 1.500 km per maand

  • Incl. wegenbelasting, onderhoud en vervangend vervoer na 24 uur

  • Incl. verzekering met allrisk dekking en SVI

Privé shortlease aanbod Volkswagen

Volkswagen e-up
Volkswagen e-up!
Vanaf € 599,- per maand
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Vanaf € 574,- per maand
Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo
Vanaf € 644,- per maand
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3
Vanaf € 699,- per maand
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf Variant
Vanaf € 820,- per maand
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5
Vanaf € 1192,- per maand

Het merk Volkswagen

Het merk Volkswagen is één van 's werelds meest succesvolle autofabrikanten. Het merk Volkswagen heeft productiefaciliteiten in 14 landen, waar het voertuigen produceert voor klanten in meer dan 150 landen. Het merk Volkswagen staat voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare auto's. Volkswagen is vertegenwoordigd in alle belangrijke marktsegmenten met meer dan 70 verschillende modellen. Hieronder lichten wij een aantal populaire Volkswagen modellen toe die wij leveren met shortleasecontract.

Volkswagen Polo shortlease

Een model die favoriet is onder onze klanten: de Volkswagen Polo. De compacte auto staat bekend om zijn combinatie van innovatief design en praktisch gebruik. De Polo heeft ondanks zijn compacte formaat toch een ruim interieur, waardoor u zowel voor- als achterin voldoende ruimte heeft als passagier.

Volkswagen Golf shortlease

Ook de Volkswagen Golf mag niet ontbreken in het shortlease aanbod. De Golf is een gewild model, door het tijdloos ontwerp en het ruime interieur. Bij EasyRent least u de Golf of Golf Variant met shortleasecontract.

Volkswagen bedrijfswagens shortlease

Naast de bekende Volkswagen modellen kunt u bij EasyRent ook de populaire bedrijfswagens zoals de Transporten leasen met shortleasecontract. Met shortlease kiest u voor een flexibele leasevorm, zodat u niet vastzit aan langlopende leasecontracten. Groot bijkomend voordeel: zo kunt u in de toekomst flexibel overstappen naar een bedrijfswagen die aansluit bij de veranderende regelgeving rondom bedrijfswagens, zoals de emissievrije-zones. De bedrijfswagens bieden wij enkel aan met shortlease zakelijk contract.