Over ons

Snel, persoonlijk en gemakkelijk 

EasyRent is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Daardoor kan EasyRent diverse merken en modellen aanbieden en beschikken wij inmiddels over een huurvloot van meer dan 2200 personen- en bedrijfswagens.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel de zakelijke als particuliere verhuur van auto's en bedrijfswagens in het hele land. En ook voor shortlease bent u bij ons aan het juiste adres. Met snelheid, gemak en persoonlijke aandacht wordt u altijd en overal voorzien in uw mobiliteitsbehoeften.

EasyRent

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Alle mobiliteit op 1 plek
  • Volledig flexibele looptijd
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1

Klanten over Easyrent

Wij doen er alles aan om onze klanten te voorzien in hun mobiliteitsbehoeften. Of dit nu gaat om een shortleaseauto of het particulier huren van een auto, we vinden het belangrijk dat onze klanten geholpen en tevreden zijn. Weten wat klanten van ons vinden? Of hoe ze onze dienstverlening ervaren? U leest het in alle reviews die wij verzameld hebben.

Werken bij EasyRent

Lijkt het u leuk om onderdeel te zijn van EasyRent en vind u teamwork en plezier belangrijk in uw werk? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures. Voor onze vestigingen in het oosten van Nederland zijn wij geregeld op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken.

Onze vestigingen

Bij onze verhuurbalies in Apeldoorn en Zwolle haalt u snel uw huur- of shortleaseauto op. In het geval van zakelijke verhuur of shortlease kunt u ook gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

EasyRent Zwolle
EasyRent Zwolle

SHORTLEASE | AUTOABONNEMENT | AUTOVERHUUR

Steinfurtstraat 10, 8028 PP Zwolle (Route)

Telefoon: 033 - 479 17 70
E-mail: zwolle@easyrent.nl

Openingstijden:
ma-vr: 07.45 - 18.00 uur
za: 09.00 - 12.00 uur
zo: gesloten

EasyRent Apeldoorn
EasyRent Apeldoorn

AUTOVERHUUR

Ambachtsveld 10, 7327 AZ Apeldoorn (Route)

Telefoon: 033 - 479 17 73
E-mail: apeldoorn@easyrent.nl

Openingstijden:
ma-vr: 07.45 - 18.00 uur
za: gesloten
zo: gesloten