Škoda Shortlease

Binnenkort al rijden in een Škoda leaseauto? Met Škoda shortlease geniet u van rijden in een Škoda, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract. Zowel voor de zakelijke rijder als voor particulieren vindt u Škoda modellen in ons shortlease aanbod!

Škoda shortlease zakelijk 

Bij shortlease zakelijk least u een auto voor een korte periode, al vanaf 1 maand. Maar een half jaar, één jaar of zelfs langer is ook mogelijk. U betaalt een vast bedrag per maand inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud. Net als bij full operational lease, alleen dan een stuk flexibeler zoals bij verhuur.

Services bij zakelijk

  • Dagelijks opzegbaar na 1 maand

  • Leasen vanaf 1 maand

  • Kilometers per maand in overleg

  • Incl. wegenbelasting, onderhoud en vervangend vervoer na 24 uur

  • Incl. verzekering met allrisk dekking en SVI 

Zakelijke shortlease aanbod Škoda 

Škoda shortlease voor particulieren

Ook de vraag naar leaseauto's met flexibel leasecontract voor particulieren neemt toe. Bij EasyRent kunt u daarom ook enkele modellen leasen voor een korte periode. Het merk Škoda vindt u daarbij ook in het aanbod. Met shortlease voor particulieren gaat u in feite met ons een huurovereenkomst aan. U least voor minimaal 3 maanden een auto. Hierna heeft u de mogelijkheid het shortleasecontract dagelijks op te zeggen. Ideaal voor privé autobezitters die niet vast willen zitten aan langlopende leasecontracten. 

Privé shortlease aanbod Škoda

Skoda Octavia Combi
Skoda Octavia Combi
Vanaf € 795,- per maand
Services bij privé

  • Dagelijks opzegbaar na 3 maanden

  • Wisselen van model na 30 dagen

  • Standaard 1.500 km per maand

  • Incl. wegenbelasting, onderhoud en vervangend vervoer na 24 uur

  • Incl. verzekering met allrisk dekking en SVI 

Staat uw gewenste model er niet tussen?

Neem dan contact op via zakelijk@easyrent.nl of bel direct naar 033 479 18 00. Wij helpen u graag.

Škoda shortlease modellen 

Bij EasyRent vindt u een grote keuze in modellen voor de zakelijke rijder. Zoals de betaalbare en praktische Škoda Citigo, de Škoda Fabia (Combi) of de ruime Škoda Octavia. Op zoek naar een luxe stationwagen? Dan biedt de Škoda Superb Combi uitkomst met zijn sportieve uitstraling en voldoende ruimte. Liever rijden in een SUV? Ook daar genoeg keuze, zoals de Škoda Karoq, Škoda Kodiaq of de elektrische Škoda Enyaq.

Voor particulieren wisselt het aanbod van Škoda modellen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Heeft u als particulier een vraag over een model die niet in het aanbod staat? Laat het ons weten en neem contact met ons op.