AUTOVERHUUR ZWOLLE

Of je nou een budget auto of een luxe auto wilt huren in omgeving Zwolle. EasyRent heeft het allemaal. Bij ons autoverhuurbedrijf in Zwolle kan je zowel zakelijk als particulier een auto huren. EasyRent biedt de perfecte auto voor iedere situatie en elk moment. Het reserveren van een huurauto bij EasyRent snel en gemakkelijk. Als je graag persoonlijk advies wil, dan ben je van harte welkom op onze vestiging in Zwolle. Wij vinden service erg belangrijk, je kan daarom bij pech of schade 24/7 bij ons terecht. Ook hebben wij een haal- en brengservice die de auto op de gewenste locatie aflevert en de auto op het gewenste moment ook weer ophaalt om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Je kan bij ons niet alleen personenauto's huren voor zakelijk en particulier gebruik, maar ook verhuis-/bedrijfswagens en personenbussen. Door ons ruime aanbod kan je de auto kiezen die in jouw ideale plaatje past.

OVER EASYRENT ZWOLLE

EasyRent Zwolle is per december 2019 ingetrokken bij het nieuwe Remarketing Center van Volkswagen Pon Financial Services aan de Steinfurtstraat 10.

Wij sturen vanuit de onze vestiging in Zwolle de zakelijke daghuur en shortlease aan voor Oost Nederland. Dit doen wij met een team van acht vaste krachten. Door onze shortlease activiteiten aan te sturen vanaf één locatie kunnen we snel schakelen en zorgen we ervoor dat je binnen enkele uren weg kan rijden. Vanuit onze oude locatie Pouw(dealer) bedienen we onze particulieren en het vervangend vervoer voor alle Pouw filialen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 038 – 456 1380 of zwolle@easyrent.nl.

ZAKELIJK AUTO HUREN

Of je nou een personenauto, een verhuis-/bedrijfswagen of personenbus nodig hebt, bij EasyRent kan het allemaal. Door ons ruime en diverse aanbod hebben we altijd een voertuig dat geschikt is voor jou. Het huren van een auto is bij ons gemakkelijk, snel en flexibel. Wij bieden kwalitatief goede auto's aan van merken als Volkswagen en Audi. De auto's die wij aanbieden zijn niet ouder zijn als 1,5 jaar oud.

Bekijk hier het zakelijke aanbod van Easyrent voor autoverhuur Zwolle.

PARTICULIER AUTO HUREN

Op vakantie met de auto, of gewoon een dagje weg? Met een huur auto van EasyRent kan dat allemaal. Blijf je toch een dagje langer weg? Geen probleem, bij ons is de looptijd volledig flexibel. Door klanten beoordeeld met een 8.8.

Bekijk hier het particuliere aanbod van EasyRent autoverhuur Zwolle.

Wil je graag meer informatie? Neem dan direct contact met ons op.