Flexibele lease-oplossingen

De flexibele lease-oplossingen zijn steeds meer in trek. Niet alleen de particuliere berijder wil meer flexibiliteit in zijn contract, ook de zakelijke berijder en wagenparkbeheerder zijn op zoek naar flexibele lease-oplossingen. Met Shortlease en de zogenoemde second cycle-auto’s van EasyRent ervaart u zelf het gemak!
Geschreven door het Redactieteam
26-6-2023 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, EasyRent
26-6-2023 | Leesduur 3 min
Flexibel leasen

Waarom een flexibele lease-oplossing

De auto van de zaak is nog steeds een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor veel werknemers. Maar voor werknemers die nog niet in vaste dienst zijn, kan het ook een risico met zich meebrengen. Voor u het weet zit u vast aan een lang leasecontract terwijl de match met uw werknemer uiteindelijk niet zo goed was. Dat is voor niemand prettig. Een ontwikkeling die wij de laatste tijd steeds meer zien, is bijvoorbeeld een mobiliteitskaart voor werknemers. Zij kunnen dan zelf kiezen welke vorm van mobiliteit zij gebruiken. Voor een korte periode een auto leasen, kan dus ook door gebruik te maken van deze kaart. 

 

Na 30 dagen vrij opzegbaar

Eén van onze oplossingen is bijvoorbeeld Shortlease. Een flexibele lease-oplossing die na 30 dagen vrij opzegbaar is. U kunt er ook voor kiezen om na deze 30 dagen over te stappen op een andere auto, terwijl een regulier leasecontract altijd een lange verplichting met zich mee brengt. Naast de personenauto’s bieden wij met Shortlease ook bedrijfswagens aan, zoals de Volkswagen Caddy, Transporter en de Crafter. Bij alle Shortlease abonnementen zit natuurlijk wegenbelasting, verzekering en ouderhoud bij de prijs inbegrepen. We faciliteren u graag en adviseren u vrijblijvend voor de best passende oplossing. 

 

Luxe uitgeruste ex-leaseauto's

Met de second cycle-auto kiest u voor een jonge ex-leaseauto. Deze oplossing bieden we nog maar kort aan en is een oplossing die wij steeds meer omarmen. Het is de ideale oplossing voor de slechte leverbaarheid van nieuwe auto’s en de sterk stijgende vraag naar flexibele leasecontracten. Daarnaast merken wij dat berijders en bedrijven het niet erg vinden om in een jong gebruikte auto te rijden. Bovendien is de lagere bijtelling door een lagere fiscale waarde een enorm voordeel. De second cycle-auto’s die wij inzetten zijn vaak luxe uitgeruste ex-leaseauto’s die niet ouder zijn dan twee jaar. Zo komen uw werknemers met een nette auto voorrijden bij de klant. Uiteindelijk bieden deze auto’s alle gemakken aan de berijder en zorgen ervoor dat de klant en de berijder een meer luxueus gevoel ervaren dan een standaard huurauto. Het zakelijke aanbod shortlease auto's vindt u online. Ook heeft u de keuze uit diverse segmenten: kleine middenklasse, economy klasse, middenklasse, premium klasse, SUV of elektrische klasse.


Neem contact met ons op

We begrijpen dat u het fijn vindt om geadviseerd te worden over de beste flexibele lease-oplossing die past bij uw organisatie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we u alles kunnen vertellen over onze mogelijkheden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op  
Geschreven door het Redactieteam
26-6-2023 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | EasyRent @ EasyRent
26-6-2023
Lees meer over:
Delen