Shortlease elektrische auto

Op zoek naar een elektrische auto welke u voor korte periode kan leasen? Bekijk hier ons aanbod elektrische auto's met shortlease.

Shortlease elektrische auto

Een elektrische auto rijden met shortlease? Dat kan snel een eenvoudig bij EasyRent. Met onze brede selectie van elektrische voertuigen en ons eenvoudige shortleaseproces, vindt u snel de elektrische auto waar u in wilt rijden. Uw elektrische auto gevonden? Rijdt dan binnen enkele uren al weg in het gewenste model.

EasyRent
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Alle mobiliteit op 1 plek
 • Flexibele looptijd
 • Snelle levering van de auto
 • Hoge klanttevredenheid: 8,1

Shortlease elektrisch aanbod

Flexibel leasecontract

Het afsluiten van een langdurig leasecontract kan voor bedrijven of particulieren soms beperkend zijn, vooral wanneer flexibiliteit vereist is. Met shortlease bij EasyRent behoudt u flexibiliteit en schaalbaarheid. Als de behoeften veranderen, is het eenvoudig om het shortleasecontract aan te passen. Vanaf een minimale looptijd van 1 maand kunt u het shortleasecontract vervolgens dagelijks opzeggen.

De voordelen op een rij:

 • Kortlopende leasecontracten vanaf 1 maand tot 12 maanden
 • Levering van een zakelijke leaseauto binnen 4 uur (tijdens kantooruren)
 • Inclusief wegenbelasting (mrb) en internationale pechhulp
 • Inclusief onderhoud, reparatie en vervangend vervoer na 24 uur
 • Inclusief vervangend vervoer na 24 uur
 • Het enige waar u nog aan moet denken zijn de brandstof- of laadkosten.

Hoe werkt shortlease via EasyRent?

 1. Bekijk het online aanbod elektrische shortlease auto's

 2. Auto gevonden? Vul het offerteformulier in met daarin de gewenste looptijd en het kilometrage

 3. U ontvangt van ons een offerte op maat

 4. Akkoord? Dan vragen wij een aantal documenten bij u op

 5. Hierna rijdt u soms al binnen 4 uur weg in de gekozen leaseauto

Shortlease elektrische auto's voor zakelijk gebruik

We bieden een uitgebreid assortiment aan elektrische auto's met shortlease. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een luxe zakenauto, wij hebben de perfecte elektrische oplossing voor u. Voor bedrijven bieden wij speciale zakelijke shortlease-opties voor elektrische auto's. Of u nu op zoek bent naar een enkele auto voor een werknemer of een volledig wagenpark wilt samenstellen, wij staan klaar om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Bent u op zoek naar een particuliere elektrische shortlease auto? Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Bekijk hier ons aanbod voor particulieren.

Waarom kiezen voor shortlease van elektrische auto's?

 • Flexibiliteit: Onze shortlease-opties bieden maximale flexibiliteit. Of het nu gaat om een maand, een paar maanden of langer, wij hebben een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

 • Milieuvriendelijkheid: Elektrische auto's zijn schoner en milieuvriendelijker dan traditionele benzine- of dieselvoertuigen. Met onze shortlease-opties voor elektrische auto's draagt u bij aan een groenere toekomst.

 • Kostenbesparend: Door te kiezen voor shortlease vermijdt u grote investeringen en kunt u profiteren van lage maandelijkse tarieven, waardoor u geld bespaart op lange termijn. Kiest u voor een elektrische occasion? Dan profiteert u van een gunstige bijtelling wanneer u de auto ook privé wilt rijden.

 •  

  Bijtelling zakelijke elektrische auto's

  Een essentieel voordeel van shortlease van een elektrische auto is de voordelige bijtelling. Om elektrisch rijden te stimuleren zijn er de afgelopen jaren diverse stimuleringsmaatregelen geweest vanuit de overheid. Zo ligt de bijtelling bij elektrische auto tot 2026 lager. In ons aanbod vindt u enkele elektrische auto's tussen de 8% en 16% bijtelling.

  EasyRent beoordelingen
  Klanten beoordelen ons met een 8,1
  Daar zijn we enorm trots op!