Shortlease vanaf 1 maand

Shortlease kort en flexibel een auto voor 1 maand. Geen lange leasecontracten en direct beschikbare auto's. Ideaal voor privé of zakelijke lease.

Shortlease privé 1 maand

Privé shortlease is de ideale optie als u tijdelijk een auto nodig heeft. Misschien bent u een expat en op zoek naar een tijdelijke auto, of heeft u een auto nodig terwijl uw eigen voertuig gerepareerd wordt. Met shortlease privé voor 1 maand bieden we u de flexibiliteit van een leaseauto, zonder een lange leaseverplichting. Kies uit een breed scala aan auto's. Van compacte stadsauto's tot luxe sedans, allemaal beschikbaar voor een leaseperiode van slechts één maand.

EasyRent
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Alle mobiliteit op 1 plek
  • Flexibele looptijd
  • Snelle levering van de auto
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1

Shortlease Privé aanbod

SEAT Ibiza
SEAT Ibiza
Vanaf € 514,- per maand
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3
Vanaf € 699,- per maand
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf Variant
Vanaf € 820,- per maand

Zakelijke shortlease 1 maand 

Voor ondernemingen en ZZP'ers biedt onze zakelijke shortlease vanaf 1 maand de uitkomst voor tijdelijke mobiliteitsbehoeften. Bijvoorbeeld wanneer u wacht op de levering van uw bedrijfsauto, of u heeft een tijdelijke medewerker in dienst die in een auto van de zaak mag rijden. Met onze zakelijke shortlease auto's bent u flexibel, waardoor u de kosten van uw wagenpark goed kan beheren. Groeit of krimpt uw bedrijf? Het wagenpark past u met ons zakelijke shortlease opties snel aan.

Zakelijke Shortlease aanbod

Aanbod auto shortlease vanaf 1 maand

Alle voertuigen in ons shortlease assortiment zijn volledig uitgerust en klaar voor gebruik. Bovendien profiteert u van complete service en ondersteuning, zodat u zorgeloos de weg op kunt. Ons flexibele shortlease programma zorgt ervoor dat u niet vastzit aan lange contracten, waardoor u de vrijheid heeft om uw leaseperiode aan te passen aan uw persoonlijke of zakelijke situatie.

Waarom kiezen voor onze shortlease 1 maand opties?

  • Flexibiliteit: onze shortlease contracten van 1 maand bieden u de ultieme flexibiliteit, perfect voor tijdelijke of seizoensgebonden behoeften.

  • Uitgebreid aanbod: of u nu op zoek bent naar een privé of zakelijke shortlease, wij bieden een breed scala aan auto's voor zowel zakelijk als privé gebruik.

  • Geen lange verplichtingen: geniet van de voordelen van leasen zonder vast te zitten aan langlopende contracten.

  • Volledige ondersteuning: ons team staat klaar om u te ondersteunen, van het selecteren van de juiste auto tot aan service en onderhoud tijdens uw leaseperiode.

Neem vandaag nog contact op

Ontdek de vrijheid en flexibiliteit met shortlease vanaf 1 maand. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod of voor advies op maat. Laat ons u helpen de perfecte shortlease oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet. Uw ideale auto wacht op u!

EasyRent beoordelingen
Klanten beoordelen ons met een 8,1
Daar zijn we enorm trots op!