Shortlease 3 maanden

Zoekt u een flexibele shortlease oplossing voor één of meerdere maanden? Wij bieden voor zowel zakelijke klanten als particulieren shortlease opties aan voor een periode van 6 maanden. Ons ruime assortiment aan shortlease auto's verzekert dat u de perfecte auto vindt die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Shortlease privé 3 maanden

Shortlease voor privégebruik is de perfecte keuze wanneer u voor een korte periode een auto nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u wacht op de levering van uw nieuwe auto óf wanneer u voor een specifieke periode een grotere auto nodig heeft. Met onze shortlease auto's voor privé gebruik geniet u van zorgeloos rijden in een leaseauto, zonder er jarenlang aan vast te zitten. Met de keuze uit een gevarieerd aanbod, van efficiënte stadsauto's tot premium sedans. Wij hebben het allemaal voor u.

EasyRent
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Alle mobiliteit op 1 plek
  • Flexibele looptijd
  • Snelle levering van de auto
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1

Shortlease Privé aanbod

Volkswagen e-up
Volkswagen e-up!
Vanaf € 599,- per maand
SEAT Leon Sportstourer
SEAT Leon Sportstourer
Vanaf € 752,- per maand
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5
Vanaf € 1192,- per maand

Zakelijke shortlease 3 maanden

Voor bedrijven en zelfstandigen is onze zakelijke shortlease voor 3 maanden de ideale oplossing voor tijdelijke vervoersbehoeften. Heeft u bijvoorbeeld een elektrische bedrijfswagen nodig voor een specifieke klus van een aantal maanden? Of mag een tijdelijke medewerker een auto van de zaak rijden? Onze flexibele shortlease contracten bieden uitkomst.

Zakelijke Shortlease aanbod

Auto shortlease maandelijks opzegbaar

Onze selectie voor auto shortlease met een maandelijkse opzegtermijn is speciaal samengesteld om te voldoen aan alle soorten mobiliteitsvereisten. Elk voertuig in onze shortlease vloot is volledig uitgerust en gebruiksklaar. Daarnaast geniet u van onze volledige service en ondersteuning, wat zorgeloos rijden garandeert. Dankzij ons flexibele shortlease aanbod zit u niet vast aan langdurige contracten, want na 1 maand is het contract zelfs dagelijks opzegbaar.

Waarom kiezen voor onze shortlease opties?

  • Flexibiliteit: onze shortlease contracten, beschikbaar vanaf 1 maand, bieden ongeëvenaarde flexibiliteit, ideaal voor tijdelijke of seizoensgebonden vereisten.

  • Divers aanbod: shortlease voor zowel privé als zakelijke klanten, ons uitgebreide aanbod van voertuigen voldoet aan uw unieke behoeften.

  • Geen lange contracten: profiteer van leasingvoordelen zonder de beperkingen van lange contractduur.

  • Complete ondersteuning: ons deskundige team ondersteunt u bij het kiezen van de juiste auto en biedt service en onderhoud gedurende uw leaseperiode.

Neem vandaag nog contact op

Ontdek de vrijheid en flexibiliteit van shortlease voor 3 maanden. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod of voor advies op maat. Wij staan klaar om u te helpen de juiste shortlease oplossing te vinden die aansluit bij uw wensen. Uw ideale auto wacht op u!

EasyRent beoordelingen
Klanten beoordelen ons met een 8,1
Daar zijn we enorm trots op!