Shortlease 6 maanden

Zoekt u een flexibele shortlease oplossing voor één of meerdere maanden? Wij bieden voor zowel zakelijke klanten als particulieren shortlease opties aan voor een periode van 6 maanden. Ons ruime assortiment aan shortlease auto's verzekert dat u de perfecte auto vindt die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Shortlease privé 6 maanden

Bent u op zoek naar een private leaseauto voor een korte periode? Bij EasyRent heeft u dan de optie te kiezen voor shortlease voor particulieren. Voor een periode van 6 maanden rijdt u al in een auto die past bij uw wensen en eisen. Wilt u de auto langer rijden? Of eerder inleveren? Geen probleem. Na een periode van minimaal 30 dagen is het privé shortleasecontract dagelijks opzegbaar. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod, van handige stadsauto's tot premium sedans, alle beschikbaar voor een leasetermijn van 6 maanden of langer.

EasyRent
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Alle mobiliteit op 1 plek
  • Flexibele looptijd
  • Snelle levering van de auto
  • Hoge klanttevredenheid: 8,1

Shortlease Privé aanbod

Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Vanaf € 574,- per maand
Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo
Vanaf € 644,- per maand
Skoda Octavia Combi
Škoda Octavia Combi
Vanaf € 795,- per maand

Zakelijke shortlease 6 maanden

Shortlease zakelijk voor 6 maanden is de ideale oplossing voor bedrijven en zelfstandigen die op zoek zijn naar een flexibele leaseoplossing. Heeft u bijvoorbeeld medewerkers die bij u op projectbasis werken? Of wachten nieuwe medewerkers op een nieuw bestelde leaseauto? Met shortlease voor 6 maanden heeft u de mogelijkheid toch zakelijk te leasen, maar niet vast te zitten aan een jarenlange leaseverplichting. Kies uit een divers aanbod van auto's en beheer de kosten voor uw wagenpark efficiënt en schaalbaar.

Zakelijke Shortlease aanbod

Shortlease maandelijks opzegbaar

Met shortlease voor 6 maanden kiest u niet alleen voor het kort leasen van een auto. U heeft ook de mogelijkheid de auto eerder in te leveren of juist langer door te rijden. Alle shortleasecontracten zijn bij EasyRent namelijk na de eerste 30 dagen, dagelijks opzegbaar. Zo heeft u de zekerheid altijd te beschikken over een auto. Alle auto's in onze vloot zijn goed onderhouden en voorzien van de prettige opties en accessoires.

Waarom kiezen voor onze shortlease opties?

  • Flexibiliteit: onze shortlease contracten bieden u de ultieme flexibiliteit, perfect voor tijdelijke of seizoensgebonden behoeften.

  • Ruim aanbod: of u nu op zoek bent naar een privé of zakelijke auto, wij hebben een divers aanbod aan shortlease auto's om aan uw specifieke wensen te voldoen.

  • Geen langdurige contracten: ervaar de voordelen van leasen zonder vast te zitten aan langlopende contracten.

  • Volledige ondersteuning: van het selecteren van de juiste auto tot aan service en onderhoud tijdens uw leaseperiode, ons team staat klaar om u te helpen.

Neem vandaag nog contact op

Ervaar de vrijheid en flexibiliteit van shortlease voor 6 maanden. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod of voor advies op maat. Laat ons u helpen de perfecte shortlease oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet. 

EasyRent beoordelingen
Klanten beoordelen ons met een 8,1
Daar zijn we enorm trots op!