EXCELLENTE AUTOVERHUUR VOOR APELDOORN

Ben jij op zoek naar een bedrijf gespecialiseerd in autoverhuur in de regio Apeldoorn en omstreken? Of je nu een zakelijke gebruiker bent of privévervoer nodig hebt, wij maken écht het verschil met onze service. We ontzorgen jou volledig, want we nemen al het regelwerk uit handen. Onze jonge vloot bestaat uit honderden duurzame auto’s van vooraanstaande merken, dus er is altijd een voertuig beschikbaar. Ook staan we bij pech of schade 24/7 voor je klaar. Bovendien levert onze haal & brengservice de wagen van jouw keuze op locatie af en haalt hem ook weer op. Met EasyRent ga je altijd goed op weg, dus kies nu jouw favoriete auto uit.

OVER EASYRENT APELDOORN

In december 2019 is XLRent overgenomen door EasyRent. Wij zijn gevestigd aan het Ambachtveld 10 in het pand van Pouw Apeldoorn. Op onze vestiging bieden we zowel particulier als zakelijk verhuur aan, uiteenlopend van een kleine personenauto tot een verhuiswagen met laadklep. Dus ook voor het huren van een auto of busje voor de vakantie of verhuizing ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit acht man, waarvan twee vast in dienst en zes flexibel inzetbaar. Onze vaste krachten zijn meegekomen met de overname van XLRent en nemen de dagelijks operationele werkzaamheden op zich. Zij zijn sinds december 2019 werkzaam voor EasyRent, maar hebben voor de overname de nodige ervaring op het gebied van autoverhuur opgedaan bij XLRent.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 055 – 303 45 50 of apeldoorn@easyrent.nl.

DE JUISTE AUTO HUREN NABIJ APELDOORN

Als je snel tijdelijk vervoer nodig hebt, dan reserveer je eenvoudig bij EasyRent. Je vind hier alle mogelijkheden voor particulier en zakelijk huren en shortlease overzichtelijk bij elkaar. Om de auto te reserveren, hoef je enkel de geschikte wagen te selecteren en je gegevens in te vullen. Wil je liever persoonlijk geholpen worden, dan ben je van harte welkom op onze vestiging in Apeldoorn.

MET DE LEUKSTE ACTIES DE WEG OP

Een goede auto huren én gebruikmaken van de leukste aanbiedingen? Boek dan nu direct online, want wij hebben het hele jaar door de leukste acties beschikbaar. Zoek je bijvoorbeeld autoverhuur voor tijdens de schoolvakantie? Maak dan gebruik van onze interessante all-inclusive vakantieaanbieding. Deze geldt al voor een periode van zeven dagen en is eenvoudig uit te breiden naar twee of zelfs drie weken. Of reserveer de EasyRent Promo auto en rijd extra zuinig voor maar € 19,- per dag. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met ons team en vraag om een offerte op maat.

DE PERFECTE AUTO VOOR IEDERE SITUATIE

EasyRent biedt voor iedere situatie de perfecte bedrijfswagen of personenauto. Je kiest uit een enorm wagenpark met kwaliteitsmerken als Audi, Volkswagen, ŠKODA en SEAT en wij spelen flexibel in op al je behoeftes. Of je nu een verhuisbusje nodig heeft, gebruik wilt maken van een snelle stationwagen of geïnteresseerd bent in een zakelijke shortlease constructie, ons vakkundige team helpt je bij de meest complexe verhuuruitdagingen. Profiteer nu van onze alerte, actieve en aandachtsvolle service en reserveer je voertuig direct.

DUURZAME AUTO HUREN IN APELDOORN EN OMGEVING

Een elektrische auto huren in Apeldoorn en omgeving, doe je natuurlijk bij EasyRent. Wij lopen voorop als het gaat om milieuvriendelijk autorijden voor zakelijke en privé aangelegenheden. Onze vloot bevat steeds meer modellen die op elektriciteit rijden, zoals de Volkswagen e-Golf, en al onze voertuigen zijn maximaal 1,5 jaar oud. Je gaat dus altijd met de modernste auto en de minste CO2-uitstoot de weg op. Ook rijdt dit type wagen indrukwekkend comfortabel. Vraag ook naar de mogelijkheden van een laadpas, zodat je onderweg bij alle Fastned stations stroom kunt ‘tanken’. Vergroot vandaag nog uw groene imago en kies voor de duurzame mobiliteit van EasyRent.