Huur een auto met trekhaak

Tegenwoordig is een trekhaak niet meer standaard op iedere auto bevestigd. Het kan soms handig zijn om een auto met trekhaak te huren. Als je bijvoorbeeld een caravan of aanhangwagen aan de auto wil hangen, dan is een stevig verbindingsstuk van essentieel belang. Een nieuwe auto met bijhorende trekhaak en een goede service is wat je nodig hebt. Dat is wat EasyRent je kan bieden.
Geschreven door het Redactieteam
10-5-2023 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, EasyRent
10-5-2023 | Leesduur 3 min
Huurauto met trekhaak bij EasyRent

Huur een auto met trekhaak

Tegenwoordig is een trekhaak niet meer standaard op iedere auto bevestigd. Het kan soms handig zijn om een auto met trekhaak te huren. Als je bijvoorbeeld een caravan of aanhangwagen aan de auto wil hangen, dan is een stevig verbindingsstuk van essentieel belang. Een nieuwe auto met bijhorende trekhaak en een goede service is wat je nodig hebt. Dat is wat EasyRent je kan bieden. Ons wagenpark bestaat uit tientallen personenauto’s en bedrijfswagens met trekhaak voor particulier en zakelijk gebruik.

Een auto met trekhaak huren vanaf 24 uur

Bij ons autoverhuur hebben wij een ruim aanbod auto’s met trekhaak voor scherpe prijzen. Verschillende opties zijn mogelijk. Zo kan je bij ons al een auto met trekhaak huren voor slechts één dag. Help je een vriend verhuizen of wil je je oude spullen naar de stort brengen? EasyRent helpt je uit de brand. Onze auto’s zijn tot maximaal 30 dagen te huur. Huur een auto met trekhaak bij EasyRent en je geniet van scherpe prijzen. Bij ons weet je waar je aan toe bent en sta je niet voor onverwachte kosten.

Huur een auto met trekhaak voor op vakantie

Is het altijd al je droom om met de caravan op stap te gaan, maar heeft je eigen auto geen trekhaak? Of maakt het overschot aan bagage je reis zo oncomfortabel dat de reistijd eindeloos duurt? EasyRent biedt de oplossing. Bij ons huur je voordelig een auto met trekhaak. Bovendien ga je zorgeloos op vakantie in Europa met onze 24/7 pechservice. Voor een auto huren ben je bij EasyRent aan het juiste adres. Of je nu meer comfort wil ervaren, wanneer je met het gezin op pad gaat of om spullen over te verhuizen, ons wagenpark vol met jonge auto’s hebben altijd wel een auto met trekhaak voor je beschikbaar. We adviseren je graag over alle mogelijkheden van onze auto’s met een trekhaak en het maximale trekgewicht van jouw EasyRent auto.

Tijdelijk vervoer nodig? Neem vrijblijvend contact op

Huur gemakkelijk en snel een auto of bedrijfswagen voor elke gelegenheid, zowel particulier als zakelijk. Neem direct contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingen of kom langs bij één van onze vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Deventer.

 Ontdek alles over een auto huren  
Auto huren
Geschreven door het Redactieteam
10-5-2023 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | EasyRent @ EasyRent
10-5-2023
Lees meer over:
Delen