Strykers ervaring met efficiënte mobiliteit door EasyRent

In de dynamische wereld van medische technologie staat Stryker aan de frontlinie met verbeteringen voor de gezondheidszorg, op het gebied van MedSurg, Neurotechnologie, Orthopedie en Wervelkolom. Achter de schermen laat Jurjen Voorthuijzen (verantwoordelijk binnen Europa voor fleet & mobility bij Stryker) de mobiliteit van het bedrijf soepel verlopen. Maar zelfs voor een van de marktleiders komen uitdagingen kijken bij het beheren van een wagenpark. En hier schakelt de fabrikant over naar de expertise van EasyRent.
Geschreven door het Redactieteam
8-7-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, EasyRent
8-7-2024 | Leesduur 3 min
klantblog stryker shortlease

Naadloze integratie in dynamische tijden

"Je weet hoe het gaat," zegt Jurjen lachend. "Nieuwe medewerkers zonder leaseauto of expats die tijdelijk vervoer nodig hebben. Die situaties vragen om flexibiliteit." EasyRent springt in met oplossingen die perfect aansluiten bij Strykers streven naar duurzaamheid, met het oog op de doelstelling van CO2 neutrale status voor alle faciliteiten in  2030. EasyRent faciliteert de duurzame keuzes van Stryker door zowel conventionele als elektrische auto's te leveren wanneer dat nodig is.

Altijd beschikbaar, altijd aangepast

De service van EasyRent gaat verder dan het leveren van auto’s. Zo begrijpen we Strykers beleid en budgetten. Hierdoor kunnen wij snel handelen als een aanvraag binnenkomt. "Wanneer spoedvervoer nodig is, reageert EasyRent onmiddellijk. Ze leveren zelfs de volgende dag," benadrukt Jurjen. Deze betrouwbaarheid bleef onveranderd, zelfs na de verhuizing van EasyRent naar Zwolle. Een verhuizing die geen invloed had op hun vestigingen in Amsterdam en Venlo.

Flexibiliteit als standaard

Voor een internationaal bedrijf zoals Stryker, dat regelmatig expats en tijdelijke werknemers in dienst heeft, zijn EasyRents flexibele shortlease opties een uitkomst. “Ze bieden de vrijheid om niet vast te zitten aan langdurige contracten en reageren proactief op de mobiliteitsbehoeften van Stryker.”

Een partnerschap met toegevoegde waarde

Jurjen gaat verder: “EasyRent onderscheidt zich door hun meedenkende aanpak en hun vermogen om Stryker te ontzorgen.” Hij waardeert daarbij het extra stapje, zoals het meedenken over voertuigeisen of het aanbieden van een brandstofpas. Dit alles wordt geboden tegen een concurrerende prijs.

Voor Stryker is EasyRent een belangrijke  partner die bijdraagt aan hun missie om leidende  medische technologie te leveren. Jurjen besluit: "De kosten van auto's zijn gestegen, maar dankzij EasyRent merken we dat niet in de kwaliteit van de service. Ze stellen ons in staat ons te concentreren op wat echt belangrijk is: de zorg voor onze patiënten en klanten." Dit partnerschap illustreert hoe een strategische samenwerking tussen bedrijven kan leiden tot een weg van succes en duurzaamheid.

Dus, heeft uw bedrijf ook een flexibele en duurzame mobiliteitsoplossing nodig? Neem een voorbeeld aan Stryker en schakel EasyRent in.

Auto huren
Geschreven door het Redactieteam
8-7-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | EasyRent @ EasyRent
8-7-2024
Lees meer over:
Delen