Flexlease voor de zakelijke en particuliere leaserijder

Hoort u de term flexibel leasen ook overal en bent u benieuwd welke voordelen een flexibele schil voor uw wagenpark hebben? Met de shortlease mogelijkheid bij EasyRent gaat u zelf het gemak ervaren. In deze blog vertellen we u alles over het flexibel leasen van auto’s.
Geschreven door het Redactieteam
26-1-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, EasyRent
26-1-2024 | Leesduur 3 min
flexlease zakelijk en particulier

Flexlease voor uw wagenpark

U hoort het overal: het belang van flexibiliteit in uw wagenpark. Of het nu gaat om flexibele leasecontracten of kort lopende leasecontracten. Maar wat betekent flexlease nu voor de wagenparkbeheerder? Onze Sales Coördinator Arjan Van Dam legt het uit: “Leasemaatschappijen kunnen niet zoveel flexibiliteit aan de klant bieden als EasyRent. Omdat wij eigenlijk van oudsher een verhuurmaatschappij zijn, weten we pas écht wat flexibel leasen betekent voor uw organisatie." Dit houdt uiteraard in dat er al ‘gehuurd’ kan worden vanaf één dag. Maar tegenwoordig ligt de focus veel meer op shortlease. Een groot voordeel voor de wagenparkbeheerder. Hiermee kunt u dus pas echt flexibel een auto leasen.

 

Wat is flexlease?

Met flexlease, ook wel shortlease bij EasyRent, kiest u voor gemak en flexibiliteit voor het zakelijk leasen van een auto. U leaset bij EasyRent al een auto vanaf één maand. U kiest zelf de gewenste looptijd en kilometrage. Kunt u moeilijk inschatten hoelang u de auto wilt rijden? Geen probleem want met shortlease is de auto na één maand dagelijks opzegbaar. Zo ervaart u met shortlease het gemak van full operational lease, inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud en reparatie, maar heeft u het gemak van flexibel leasen.

 

Flexibiliteit in het gebruik van auto's

Flex lease biedt u niet alleen flexibiliteit in de looptijd en kilometrage maar ook flexibiliteit in het gebruik van de auto. Vindt er bijvoorbeeld een wissel plaats van leaserijder? Geen probleem. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de flexibele schil om uw vaste wagenpark. In eerste instantie lijkt het huren van auto’s met een korte looptijd duur, maar het aanhouden van een niet-dynamisch wagenpark is vele malen duurder. Als de auto’s in uw flexibele schil stil komen te staan, dan levert u de auto weer bij ons in. Zo houdt u de kosten lager dan wanneer de auto’s stil staan in uw wagenpark.

 

Speel met shortlease in op de behoefte van de leaserijder

Er wordt vaak vergeten dat niet elke auto in het wagenpark past bij elke leaserijder. Als voorbeeld: wanneer er vanwege uitstroom in uw organisatie een kleine auto stil komt te staan en de nieuwe leaserijder van deze auto een gezin heeft met drie kinderen. Dan past de huidige auto niet bij de situatie van de nieuwe leaserijder en dan kan het wenselijk zijn om te kiezen voor een grotere auto. Een andere voorbeeld is dat we vaak zien dat er bij organisaties tijdelijke projecten lopen. Deze organisaties maken dan gebruik van zakelijke shortlease en leveren de auto weer in zodra het project ook stopt. De kosten zijn zonder risico, omdat u vooraf weet wat u per maand gaat betalen. Neem alvast een kijkje op onze aanbodpagina.

 Bekijk zakelijk shortlease aanbod  
 

Flexibel leasen voor particulieren met shortlease privé

Ook voor particulieren is shortlease privé, ook wel auto-abonnement genoemd, een aantrekkelijke optie. Als particuliere klant bij EasyRent heeft u precies dezelfde voordelen als een zakelijke leaserijder. Met shortlease privé of auto-abonnement leaset u namelijk ook al vanaf drie maanden en kiest u zelf voor de gewenste kilometrage. Services als onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp zijn allemaal inbegrepen in het maandbedrag. Auto-abonnement is ideaal als u tussentijds van auto wilt wisselen. Gezinsuitbreiding en op zoek naar een grotere auto met meer ruimte? Samen met u passen we uw auto-abonnement aan zodat het weer past met uw mobiliteitsbehoefte. Zoek hier alvast uw nieuwe auto uit!

 Bekijk privé shortlease aanbod  
 

Vrijblijvend advies van onze shortlease specialisten

Bent u benieuwd hoe flexlease in uw organisatie kan worden ingezet? Wij denken graag met u mee. Samen met u houden we uw wagenpark zo optimaal mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met onze shortlease specialisten en samen met u bekijken zij hoe uw wagenpark zo optimaal mogelijk ingericht kan worden.

 Neem vrijblijvend contact met ons op  
Auto huren
Geschreven door het Redactieteam
26-1-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | EasyRent @ EasyRent
26-1-2024
Lees meer over:
Delen