VMI onderhoudt wagenpark zorgeloos dankzij op maat gemaakt klantportaal

Middenklasse auto’s huren voor de korte of lange termijn? Leverancier van industriële apparatuur VMI maakt al jarenlang gebruik van de snelle, gemakkelijke en persoonlijke service van EasyRent. In deze blog vertelt Wouter Platje (medewerker facilitaire dienst, VMI) onder andere over de spoedbezorging van leaseauto’s en voordelen van hun eigen klantportaal.
Geschreven door het Redactieteam
28-2-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam, EasyRent
28-2-2024 | Leesduur 3 min
Klantblog

All-in-1 klantportaal

De machinefabriek in Epe profiteert onlangs van ultiem gebruiksgemak dankzij haar eigen klantportaal, via EasyRent. Kilometerverantwoording, aangeven van zomer- of winterbanden, aanvraag en afmelding. Het zijn enkele voorbeelden die VMI voortaan zelf gemakkelijk bijhoudt in haar boekingen van auto’s.

Daarbij ondervindt Wouter, medeverantwoordelijk voor het wagenpark, ook voordelen in schadeafhandeling. Dit gebeurt sinds kort namelijk digitaal in plaats van op papier. “Dankzij het portaal kunnen we gelijk schade noteren en gewoon goed oplossen. Dat is een van de dingen waarmee EasyRent ons ontzorgt. In plaats van regelmatig contact leggen, kunnen wij het nu zelf afhandelen in een volledig overzicht.” En dat overzicht heeft weer meerwaarde aan het eind van de maand of het jaar. Een rapportage met de hoeveelheid geleasete auto’s en hun gereden kilometers, is in één klik gerealiseerd.


Auto’s huren voor korte of lange periode

Naast een all-in-1 klantportaal vraagt VMI ook flexibele leveringen van leaseauto’s. Bij EasyRent huurt u shortlease auto’s voor één tot twaalf maanden. Iets waar het multinational bedrijf graag gebruik van maakt. Vooral in de zomer kent zij haar piekmomenten. In deze periode levert de leverancier veel machines bij bedrijven met onderhoud. En dat betekent meer auto’s voor een korte of lange periode. “EasyRent denkt gelijk mee in de mogelijkheden voor onze variërende vraag”, zo deelt Wouter.


Flexibel leveren van auto’s

Gepland of niet, doordeweeks of in het weekend, bij EasyRent kunt u altijd vertrouwen op onze snelle service. Zo weet Wouter een goed voorbeeld te noemen, in een niet-dagelijkse situatie. “Onlangs moest met spoed een leaseauto naar Borne. Omdat wij zelf geen tijd hadden, kon ik gelijk contact opnemen met de vaste contactpersoon in Apeldoorn. Diezelfde dag leverde EasyRent een auto bij onze medewerker in Borne.” 


Auto huren bij EasyRent

Dankzij het gebruiksgemak van het klantportaal en meedenken in behoeften vertrouwt facilitair medewerker Wouter al jarenlang op de flexibele service van EasyRent. En daar zijn wij trots op. Wilt u net zoals VMI profiteren van flexibele contracten met transparante tarieven voor uw wagenpark? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Auto huren
Geschreven door het Redactieteam
28-2-2024 | Leesduur 3 min
Geschreven door het Redactieteam | EasyRent @ EasyRent
28-2-2024
Lees meer over:
Delen