AutoAbo: flexibel auto abonnement

Met AutoAbo, het auto-abonnement van EasyRent, kiest u voor flexibele mobiliteit. Na 3 maanden is het auto-abonnement dagelijks opzegbaar. En tussentijds wisselen van model is geen probleem! Zo kies je als particulier voor flexibele mobiliteit, zonder langlopend privé leasecontract. Ons aanbod bestaat uit een wisselende vloot van uitsluitend Volkswagen, SEAT en Škoda modellen.

Flexibele mobiliteit

AutoAbo is een flexibele leaseoplossing voor particulieren. Met AutoAbo rijdt u in een vrijwel nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Net als bij private lease betaalt u alleen nog de brandstof- of laadkosten. Alle andere kosten zijn inbegrepen in het maandbedrag. De beschikbare auto’s zijn maximaal twee jaar oud en worden altijd thuis afgeleverd en weer opgehaald. Alle services op een rij:

  • Dagelijks opzegbaar na 3 maanden
  • Vast bedrag per maand
  • Tussentijds wisselen van modellen
  • Standaard 1.500 km per maand
  • Haal- en brengservice 
SEAT Ibiza
SEAT Ibiza
Vanaf € 514,- per maand
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Vanaf € 574,- per maand
Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo
Vanaf € 644,- per maand
SEAT Leon Sportstourer
SEAT Leon Sportstourer
Vanaf € 752,- per maand
Skoda Octavia Combi
Škoda Octavia Combi
Vanaf € 795,- per maand
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf Variant
Vanaf € 820,- per maand
Volkswagen e-up
Volkswagen e-up!
Vanaf € 599,- per maand
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3
Vanaf € 699,- per maand
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5
Vanaf € 1192,- per maand

Wat is een auto-abonnement?

Een auto-abonnement is in de basis een huurovereenkomst. Voor een minimale huurperiode van 3 maanden kiest u een auto uit. Na 3 maanden is de overeenkomst dagelijks opzegbaar. Per maand betaalt u een vast bedrag om de auto te gebruiken. Services als onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp zijn allemaal inbegrepen in het maandbedrag. De kosten die u naast het maandbedrag betaalt zijn de brandstof- of laadkosten.

Met een auto-abonnement kunt u tussentijds ook van model wisselen. Wilt u bijvoorbeeld liever een auto met meer ruimte? Of rijden in een elektrische auto? Geen probleem. Samen met u passen wij het auto-abonnement aan, zodat het weer past bij uw mobiliteitsbehoefte. Zo bent u verzekerd van een auto die past bij uw situatie, en zit u niet vast aan een langlopend leasecontract.

 

AutoAbo zonder BKR-registratie

Naast dat een auto-abonnement de flexibelste vorm van private leasen is, heeft het als extra voordeel dat u ook geen BKR-registratie op uw naam krijgt. Zo heeft het afsluiten van een auto-abonnement geen gevolgen voor toekomstige hypotheekaanvragen of andere persoonlijke leningen.

De reden dat een BKR-registratie niet verplicht is, is omdat u niet vastzit aan een langlopende betalingsverplichting. Omdat u bij EasyRent voor een korte periode een auto huurt, bent u bij onvoorziene omstandigheden instaat het abonnement op te zeggen. U blijft daarmee flexibel, wanneer er in uw financiële situatie veranderingen zijn. 

 

Auto-abonnement dagelijks opzegbaar

Kiest u voor AutoAbo? Dan is het abonnement na 3 maanden (90 dagen) dagelijks opzegbaar. De auto kunt u dus zonder problemen inleveren na de eerste periode, wanneer u er geen gebruik meer van wilt maken. De maximale looptijd van het auto-abonnement is onbeperkt. Mocht het abonnement langer dan 24 maanden duren, dan ontvangt u van ons een contract met nieuwe voorwaarden.

 

Verschil shortlease en auto-abonnement

Voor een korte periode een auto leasen als particulier? Bij EasyRent noemen we dit: shortlease privé of een auto-abonnement (AutoAbo). Beide leasevormen zijn in de basis een huurovereenkomst van minimaal 3 maanden. Na deze periode is de overeenkomst dagelijks opzegbaar. Het aanbod auto's welke u als particulier flexibel kan leasen is exact hetzelfde, net als de voorwaarden.

 

Voorwaarden en kosten

Als particulier ontvangt u van ons na de aanvraag een duidelijke offerte met het maandtarief. De maandtarieven zijn inclusief 1.500 kilometer per maand. Per meer gereden kilometer wordt de meerprijs vermeld in de offerte, dit is vanaf € 0,13 per kilometer.

Het maandtarief is inclusief wegenbelasting, onderhoud & reparatie, pechhulp en een autoverzekering. Het enige wat u nog zelf moet doen is tanken of laden.

De auto leveren wij af bij u thuis en na de looptijd van het contract halen wij de auto persoonlijk bij u op. U betaalt voor deze haal- en brengservice eenmalig 150,- euro aan de start van de overeenkomst.

Ook de autoverzekering is geregeld. De auto heeft een WA+volledig casco dekking inclusief persoonlijke ongevallen inzittenden verzekering voor zoveel gordels als er in de auto zitten. Rijdt u zelf schade of is de opgelopen schade niet verhaalbaar? Dan geldt er een eigen risico per schadegeval van 450,- euro.

De particuliere Bovag voorwaarden zijn van toepassing op onze auto's die afgesloten worden met een auto-abonnement.

Hoe werkt AutoAbo?
  1. Bekijk het aanbodauto's voor particulieren
  2. Auto gevonden? Vul het aanvraagformulier in.
  3. EasyRent neemt contact met u op en vragen diverse documenten bij u op, zoals legitimatie en financiële gegevens.
  4. Is alles in orde? Dan leveren wij de auto binnen maximaal 4 dagen bij u af. Soms kan dit al binnen een dag!

Veelgestelde vragen over AutoAbo

EasyRent beoordelingen
Klanten beoordelen ons met een 8,1
Daar zijn we enorm trots op!