Shortlease privé

Met shortlease privé kiest u voor een leaseauto met flexibel leasecontact. Het leasecontract is al na 3 maanden dagelijks opzegbaar! De shortlease auto least u al vanaf 1 maand.

SEAT Ibiza
SEAT Ibiza
Vanaf € 514,- per maand
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Vanaf € 574,- per maand
Volkswagen Taigo
Volkswagen Taigo
Vanaf € 644,- per maand
SEAT Leon Sportstourer
SEAT Leon Sportstourer
Vanaf € 752,- per maand
Skoda Octavia Combi
Škoda Octavia Combi
Vanaf € 795,- per maand
Volkswagen Golf Variant
Volkswagen Golf Variant
Vanaf € 820,- per maand
Volkswagen e-up
Volkswagen e-up!
Vanaf € 599,- per maand
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3
Vanaf € 699,- per maand
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5
Vanaf € 1192,- per maand

Shortlease voor particulieren

Tijdelijk een auto nodig? Met shortlease privé rijdt u al binnen maximaal 4 dagen in een leaseauto die voldoet aan uw wensen. En heeft u de auto na 3 maanden niet meer nodig? Geen probleem. Het shortlease privé leasecontract is na 3 maanden dagelijks opzegbaar. De services die vallen onder shortlease voor particulieren op een rij:

 • Vast bedrag per maand

 • Tussentijds wisselen van modellen na 30 dagen 

 • Standaard 1.500 km per maand

 • Haal- en brengservice

 • Inclusief wegenbelasting (MRB)

 • Inclusief onderhoud en reparatie

 • Inclusief pechhulp en vervangend vervoer na 24 uur

 • Inclusief verzekering met allrisk (volledig casco) dekking en SVI (schadeverzekering inzittende)

Bovenstaande maandtarieven per leaseauto zijn inclusief deze services én 1.500 km per maand. Per overige kilometer betaalt u € 0,13. De tarieven zijn inclusief 21% BTW, exclusief brandstof en exclusief eenmalige kosten voor afhaal- en brengservice (€ 150,-). Bij onverhaalbare schade geldt er een eigen risico. De particuliere Bovag voorwaarden zijn van toepassing op onze Shortlease privé auto's.

 

Wat is shortlease voor particulieren?

In de basis is shortlease voor particulieren een huurovereenkomst. Ook zien we in de particulieren leasemarkt de term 'auto abonnement' terugkomen. In feite is dit ook hetzelfde: u huurt voor een afgesproken periode een auto, maar bent flexibel om de overeenkomst dagelijks op te zeggen na 3 maanden. 

Verschil private lease en shortlease

Shortlease privé is net zoals private lease een leasevorm inclusief services. Het grote verschil: bij shortlease privé kiest u voor een korte en flexibele looptijd.

 

Geen BKR-registratie nodig

Het grote voordeel van shortlease voor particulieren; een BKR-registratie is niet nodig omdat u geen langlopende betalingsverplichting aangaat. Bij privé shortlease gaat u in feite voor een afgesproken periode een auto huren. En omdat u de mogelijkheid heeft om dagelijks op te zeggen na 3 maanden, is een BKR-registratie niet verplicht. Hiermee blijft u flexibel wanneer zich veranderingen voordoen in uw financiële situatie.

 

Looptijd privé shortleasecontract vanaf 3 maanden

De minimale looptijd voor het rijden in een auto met privé shortleasecontract is 3 maanden (90 dagen). Na deze drie maanden is het contract dagelijks opzegbaar. De auto kunt u zonder problemen inleveren. De maximale looptijd is in principe onbeperkt. Mocht u de auto langer dan 24 maanden willen gebruiken? Dan krijgt u van ons een contract met nieuwe voorwaarden.

Hoe werkt privé shortlease?
 1. Bekijk het aanbod privé shortlease auto's.
 2. Auto gevonden? Vul het aanvraagformulier in.
 3. EasyRent neemt contact met u op en vragen diverse documenten bij u op, zoals legitimatie en financiële gegevens.
 4. Is alles in orde? Dan leveren wij de auto binnen maximaal 4 dagen bij u af. Soms kan dit al binnen een dag!

Goed om te weten

Bij het afsluiten van een shortlease privé auto vindt u op de offerte een duidelijk maandtarief. Het maandtarief is inclusief wegenbelasting, onderhoud & reparatie, pechhulp en een autoverzekering. Het enige wat u nog zelf moet doen is tanken of laden. De shortlease privé auto leveren wij af bij u thuis en na de looptijd van het contract halen wij de auto persoonlijk bij u op. U betaalt voor deze haal- en brengservice eenmalig € 150,- euro  aan de start van het privé shortleasecontract. Bij de overeenkomst is de autoverzekering ook geregeld. De auto heeft een WA+volledig casco dekking inclusief persoonlijke ongevallen inzittenden verzekering voor zoveel gordels als er in de auto zitten. Rijdt u zelf schade of is de opgelopen schade niet verhaalbaar? Dan geldt er een eigen risico per schadegeval van € 450,- euro.

Betrouwbaar en persoonlijk

Bij het afsluiten van een flexibel shortleasecontract voor particulieren wilt u er zeker van zijn dat u kiest voor een betrouwbaar leasebedrijf. EasyRent is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, één van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. Daarom kunt u erop vertrouwen dat u gaat rijden in een auto die voldoet aan alle veiligheidseisen. En met onze hoge klantenbeoordelingen kunt u ervanuit gaan dat wij zorgdragen voor een goede persoonlijke klantenservice.

EasyRent beoordelingen
Klanten beoordelen ons met een 8,1
Daar zijn we enorm trots op!

Veelgestelde vragen over shortlease privé