Dankzij auto’s huren binnen één dag heeft wagenparkbeheerder Toer compleet wagenpark

Lange levertijden en ongunstige huurtarieven? Dat is natuurlijk geen goede bijkomstigheid voor het onderhouden van uw wagenpark. Zo weet ook Toer Oterdoom, wagenparkbeheerder van technische groothandel Isero. Daarom huurt hij al vijf jaar lang diverse personenauto’s en bussen via EasyRent. In deze blog deelt hij de meerwaarde van deze nauwe samenwerking.
Geschreven door het Redactieteam
9-6-2023 | Leesduur 4 min
Geschreven door het Redactieteam, EasyRent
9-6-2023 | Leesduur 4 min
Klant aan het woord Toer Isero _ EasyRent

Meebewegen met de organisatie

Isero kent een organisatie van 1500 medewerkers en een vloot van 450 auto’s. Regelmatig verwelkomt of neemt de organisatie afscheid van medewerkers. Het wagenpark moet hierin meebewegen door geschikte voertuigen te vinden of op te zeggen, indien nodig. En dat met de juiste arbeidsvoorwaarden voor bepaalde functies. Met een belletje naar EasyRent regelt Toer gemakkelijk huurauto’s op maat. Met accountmanager Mark Raadschelders kan hij kort schakelen.

 

Auto huren op korte termijn

Toer: “Het enige wat ik doe, is een reservering inschieten wanneer ik op korte termijn een auto nodig heb. Vervolgens zorgt EasyRent dat de volgende dag een geschikte auto op de stoep staat. Ik heb er in die tussentijd geen omkijken meer naar. Het ontzorgt worden hierin is heel belangrijk.” 

En of uw organisatie dichtbij één van onze vestigingen is of niet, wij rijden door heel Nederland. Zo weet Toer: “Ik vroeg de gekste dingen aan Mark. Zo wilde ik een huurauto in de kop van Friesland geplaatst hebben. Ondanks de grote rijafstand kregen zij dat toch in twee dagen voor elkaar.”

 

Van Volkswagen Crafter tot Renault Clio

Inmiddels rijden al twintig medewerkers van Isero met een voertuig via EasyRent. Dit zijn technici en accountmanagers. Zij vertegenwoordigen elke dag Isero in een nette auto met bepaalde uitrusting. Zo gaan chauffeurs in Volkswagen Crafters, gevuld met steigerdelen en regenpijpen, naar klanten en rijden techneuten van en naar projecten in kleinere bussen.

Voor medewerkers met een personenauto wenst Toer huurauto’s van bepaalde klasse. Denk hierbij aan Renault Clio, Volkswagen Polo of Ford Fiesta. EasyRent voldeed aan de klassenbehoefte door deze specifieke auto's voor Isero aan te schaffen, in combinatie met een gunstig huurtarief.


Auto huren bij EasyRent

Dankzij korte communicatielijnen en het meedenken in behoeften vertrouwt wagenparkbeheerder Toer al vijf jaar op de snelle service van EasyRent. En daar zijn wij trots op. Wilt u net zoals Toer profiteren van flexibele contracten met transparante tarieven voor uw wagenpark? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Auto huren
Praktische tips
Geschreven door het Redactieteam
9-6-2023 | Leesduur 4 min
Geschreven door het Redactieteam | EasyRent @ EasyRent
9-6-2023
Lees meer over:
Delen