Zijn winterbanden een optie bij EasyRent?

Het is bij EasyRent ook mogelijk om van november tot april op winterbanden te rijden. Indien van toepassing vragen we je dit eerst af te stemmen met jouw wagenparkbeheerder. Voor een winterbandenregeling kun je contact opnemen met EasyRent via telefoonnummer 033 47 91 800 of stuur een mail naar info@easyrent.nl.

Alternate Text
Let op! Je gebruikt een browser die we niet ondersteunen, het formulier werkt daarom niet goed. Probeer Chrome, Firefox, Safari of Edge. IE icon