Pouw vakantietarieven

Heeft u een elektrische auto gekocht bij Pouw? Maar wilt u voor vakantie of andere doeleinden liever een brandstof auto en/of meer ruimte? Dan heeft EasyRent in samenwerking met Pouw een mooi aanbod voor.

Pouw heeft voor zijn klanten bij hun mobiliteitspartner EasyRent (ook Euromobil partner) gunstige afspraken gemaakt om voor uw vakantie een passende auto te huren. Gaat u bijvoorbeeld naar een vakantieland die nog geen goede infrastructuur heeft voor elektrisch laden of heeft u te weinig ruimte om met een gezin en veel bagage op pad te gaan? Huur dan een auto voor uw vakantie met gunstige voorwaarden en een uitstekende service! Wij zorgen dat u ontspannen op vakantie kan met onze goed uitgeruste huurauto en 24/7 berijdersdesk.

Hoe werkt dat in de praktijk:

Reserveer u vakantie auto via easyrent.nl en geef bij de opmerkingen aan dat u een Pouw klant bent en het kenteken van u auto. Wij sturen u een offerte en bij akkoord reserveren wij de door u gewenste huurklasse. 

EasyRent heeft bij de meeste Pouw vestigingen een inhouse vestiging waar u de gereserveerde auto kunt ophalen. In de andere gevallen kunt u de auto afhalen bij de dichtstbijzijnde easyRent vestiging. 

Voor het huren van een vakantie auto gelden de particuliere verhuur voorwaarden.

Actietarieven:

U ontvangt 10 procent korting op de zakelijk huurtarieven op easyrent.nl. Deze tarieven zijn exclusief BTW en brandstof. Wanneer er acties zijn die gunstiger zijn dan geldt uiteraard onze BEST DEAL METHODE. 

Tijdelijk vervoer nodig? Huur een EasyRent auto.

Huur gemakkelijk en snel een auto of bedrijfswagen voor elke gelegenheid, zowel particulier als zakelijk. Neem direct contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingen of kom langs bij één van onze vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Deventer.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon