Shortleasen doe je bij EasyRent

Shortlease bij EasyRent. Snel, persoonlijk en gemakkelijk uw auto shortleasen.

 

Waarom kiezen voor EasyRent?EasyRent, de naam zegt het al. EasyRent ontzorgt u rondom shortlease. Met shortlease kiest u voor gemak en flexibiliteit. Maar ook door voor EasyRent te kiezen. Transparante shortleasetarieven, persoonlijke adviezen, goede en betrouwbare merken en een bedrijf dat deel uitmaakt van Volkswagen Pon Financial Services. Bovendien rijdt u binnen 24 uur in de shortlease auto van uw keuze.

Shortlease aanbodEasyRent heeft een groot wagenpark met veel keuze. Van de kleine economy klasse tot premium auto's en van de kleine bedrijfswagen tot de ruime bakwagen. Daarnaast zoeken wij altijd naar de modellen met de meest gunstige bijtelling voor de zakelijke rijder. Op onze website vindt u scherpe aanbiedingen en meerdere uitvoeringen. Dit is slechts een greep uit ons aanbod.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. 

Shortlease bij EasyRent Autoverhuur.

EasyRent is gespecialiseerd in shortlease. Vanaf 30 dagen huur je volledig flexibel de huurauto of bestelwagen die bij je behoefte past. Een nieuwe medewerker, een tijdelijk project of een flexibele schil in je wagenpark? Vraag naar onze tarieven en mogelijkheden!