Shortleasen doe je bij EasyRent

Bekijk direct ons aanbod op EasyRent Shortlease.nl

Shortlease bij EasyRent. Snel, persoonlijk en gemakkelijk uw auto shortleasen.

Nu ook voor particuliere klanten

Met AutoAbo kies je voor flexibele mobiliteit. Niet alleen kun je na 3 maanden dagelijks opzeggen, ook is het mogelijk om tussentijds van model te wisselen of de auto overal in Nederland thuis te laten bezorgen. Ons aanbod bestaat uit een wisselende vloot van uitsluitend Volkswagen, SEAT en ŠKODA modellen. 

Meer over AutoAbo
 
Waarom kiezen voor EasyRent?
EasyRent, de naam zegt het al. EasyRent ontzorgt je rondom shortlease. Met shortlease kies je voor gemak en flexibiliteit. Maar ook door voor EasyRent te kiezen. Transparante shortleasetarieven, persoonlijke adviezen, goede en betrouwbare merken en een bedrijf dat deel uitmaakt van Volkswagen Pon Financial Services. Bovendien rijd je binnen 24 uur in de shortlease auto van je keuze.

Shortlease aanbod
EasyRent heeft een groot wagenpark met veel keuze. Van de kleine economy klasse tot premium auto's en van de kleine bedrijfswagen tot de ruime bakwagen. Of het nu gaat om een comfortabele bestelauto, een multifunctionele wagen met ruimte voor materialen én collega’s, of een ruime bus met extra laadvermogen en laadklep, ons grote wagenpark biedt altijd een uitstekende oplossing. Hoe langer de leaseperiode is, des te lager is de prijs. Daarnaast zoeken wij altijd naar de modellen met de meest gunstige bijtelling voor de zakelijke rijder. Op onze website vind je scherpe aanbiedingen en meerdere uitvoeringen. Dit is slechts een greep uit ons aanbod.

De flexibele huurauto voor tijdelijk gebruik
Ben je ZZP’er of MKB-zelfstandige en wil je voor een bepaalde periode een auto huren? Dan biedt EasyRent de optimale mobiliteit tegen een uiterst concurrerend tarief. Ook voor bedrijven, die tijdelijk extra auto’s nodig hebben, detacheringsmedewerkers, buitendienstmedewerkers met een proefperiode, tijdelijke arbeidscontracten, evenementen of kortlopende projecten is shortlease van EasyRent de meest voordelige en flexibele oplossing. Selecteer de door jou gewenste huurauto eenvoudig online en je reservering is binnen enkele minuten geregeld.


Wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
 

Tijdelijk vervoer nodig? Huur een EasyRent auto.

Huur gemakkelijk en snel een auto of bedrijfswagen voor elke gelegenheid, zowel particulier als zakelijk. Neem direct contact met ons op voor onze scherpe aanbiedingen of kom langs bij één van onze vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Deventer.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon